Velkommen   Click to listen highlighted text! Velkommen Powered By GSpeech

Velferdsalliansen

et samarbeidsnettverk av organisasjoner, foreninger og aksjonsgrupper for økonomisk-, sosialt-, og rettslig vanskeligstilte grupper i Norge.

Hovedmålene for Velferdsalliansen er å:

- avskaffe fattigdom
- sikre økt brukermedvirkning
- bedre levekår og livsituasjonen for våre medlemsgrupper
- bedre økonomi og arbeidsvilkår for våre medlemsorganisasjoner

 

Hanne Pedersen

Kursholder: Hanne Pedersen driver sin egen praksis og tilbyr coaching, kurs og veiledning innen kommunikasjon, kreativitet, kroppsbevissthet og tilstedeværelse, både for privatpersoner og organisasjoner.

Hun er er en erfaren Zen Coach som utover egen praksis som coach og kursholder, også underviser på Zen Coaching utdannelsen og  er veileder på fordypningskursene for Zencoacher. 

Hanne er født i Bergen, og har en variert bakgrunn, som hun idag bringer med seg inn i sitt arbeid med kommunikasjon og tilstedeværelse.Hun er opprinnelig utdannet scenekunstner, og har arbeidet i en årrekke i det frie scenekunstfeltet i Danmark. 

Senere har hun bygget videre på sin scenekunst utdannelse men en MA of Arts: Dance & Somatic Wellbeing - Connections to the Living Body.  

Hanne er levende opptatt av hvordan vi mennesker gjennom å lytte til oss selv og andre, kan gi rom for kroppens iboende visdom, og kraften i tilstedeværelse, og bring mer av dette inn i våre liv og vår samskapning med andre.

 
Velferdsalliansen, Storgt 39 , 0182 Oslo. Org nr 981 007 751.

Webdesign ©2016-18 Web Norge
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech