MedlemssamlingMange av medlemmene deltok på helgens medlemssamling.

 

Velferdsalliansen EAPN Norway legger en innholdsrik helg bak seg, med både lansering av årets Tommel opp-pris og Poverty Watch. På lørdag arrangerte vi også medlemssamling, som ble en braksuksess. Flere av medlemmene fikk et etterlengtet gjensyn med hverandre, mens nye medlemmer fikk en varm velkomst til nettverket.

 

Medlemssamlingen var årets andre, da det arrangeres samlinger hver høst og vår. Alle våre 18 medlemsorganisasjoner var invitert til samlingen, hvor medlemmene får påvirke hva Velferdsalliansen EAPN Norway skal jobbe med og for.

 

Medlemssamling4En dag fylt med spennende innhold

Lørdagens medlemssamling var fylt med spennende innhold fra start til slutt. Blant annet ledet Astri Klonteig fra Opplevelseskortet (på bildet til venstre) en interessant diskusjon om hvordan Velferdsalliansen EAPN Norway kan bli best mulig for sine medlemmer. Det kom mange verdifulle innspill, eksempelvis knyttet til bruk av sosiale medier og informasjonsmateriale. Videre holdt Sahardid Salad fra Telemark Innvandrerråd et foredrag om manglende tilgjengelighet i Nav, hvor hovedfokuset lå på digitaliserings- og språkutfordringer.

Under ledelse av Ellen Bachmann og Robert Bo Nilsen fra Batteriet Oslo, kartla vi hvert medlems personlige egenskaper og hvordan disse egenskapene kan løfte arbeidet til Velferdsalliansen EAPN Norway. Gjennom denne øvelsen lærte vi mye om både oss selv og de andre i nettverket. Som Stig Moen fra Bikuben sa: «Her lukter det kompetanse!»

Hovedfokus for denne medlemssamlingen var valgåret 2021, og medlemmene var engasjerte og diskusjonen fruktbarhet. Det kom frem mange gode idéer om temaer og strategier Velferdsalliansen EAPN Norway kan bruke i sin kommende valgkampkampanje, og disse vil vi ta med oss. Det er bare å glede seg!

Det gjenstår å si tusen takk til alle bidragsytere og medlemmer for en flott helg og medlemssamling!

 

Les mer om helgens prisutdeling her og rapportlansering her.Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.