Bilde med tekst "Velferdsalliansen inviterer til webinar om arbeidsinkludering"

 

Velferdsalliansen inviterer til webinar 5. februar kl. 13.00 om hvilke grep som må til for å få bedre resultater når det gjelder arbeid og inkludering. Vi ser frem til engasjerende innlegg fra politikere og NAV om hva som må til for en mer vellykket arbeidsinkludering, og du er invitert til å delta!

 

Det er stor enighet mellom de politiske partiene og partene i arbeidslivet om at vi må ha mer arbeidsinkludering. Vi ser også at det gjøres mye bra arbeid av både NAV og arbeidsgivere, og det bevilges årlig 5 milliarder kroner til arbeidsmarkedstiltak.

Samtidig øker antallet langtidsledige, frafallsungdom og unge funksjonshemmede, og sysselsettingsgraden går ned. Vi ser at mange tiltak ikke når frem og at det har oppstått nye kasteballproblemer idet ansvaret for jobbsøk, oppfølging, avklaring, kontakt med arbeidsgivere og samarbeidspartnere har blitt overført til kortsiktige tiltak utført av eksterne tiltaksarrangører.

Velferdsalliansen inviterer derfor til webinar om hvilke grep som må til for å få bedre resultater når det gjelder å få alle som ønsker det inn i arbeid og utdanning. Velferdsalliansen har utarbeidet en handlingsplan mot fattigdom, der det er lagt avgjørende vekt på utdanning, opplæring og arbeidsinkludering. På webinaret vil vi presentere tiltak fra vår handlingsplan, og dermed belyse hvilke nye grep vi mener må til for å få bedre resultater når det gjelder arbeid og inkludering. I tillegg vil vi høre fra NAV og politikere i opposisjon og posisjon om hva de mener må til for en mer vellykket arbeidsinkludering.

 

Praktisk informasjon

Tid: 5. februar 2021, kl. 13.00–15.30

Sted: Zoom.  Meeting ID: 975 5673 1511.  Passcode: 936602.  Lenke: https://zoom.us/j/97556731511?pwd=Njlkd2wyTGdRaGZZSmlCNTVNK3EzZz09

Arrangør: Velferdsalliansen

 

Program

Kl. 13.00 – Velkommen ved Honoratte Muhanzi, daglig leder i Velferdsalliansen

Kl. 13.10 – Gjennomgang av Velferdsalliansens handlingsplan for arbeidsinkludering ved Honoratte Muhanzi og Kirsten Rytter, styremedlem i Forening for Sosialt Arbeid

Kl. 13.30 – Innlegg fra NAV og politikere

  • Kjell Hugvik, NAV
  • Margret Hagerup, Høyre
  • Bjørg Sandkjær, Senterpartiet
  • Lise Christoffersen, Arbeiderpartiet
  • Solfrid Lerbrekk, Sosialistisk Venstreparti

Kl. 14.10 – Diskusjon og spørsmål moderert av Arne Grønningsæter, styremedlem i Forening for Sosialt Arbeid

 

Webinaret tas opp. Hvis man er ukomfortabel med dette, kan man si fra på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.