Bilde av Stortinget, med informasjon om Makt og muligheter-konferansen 2021

 

Makt og muligheter er en årlig nettverkskonferanse for frivillige organisasjoner som jobber mot fattigdom og utenforskap i Norge. Temaet for årets konferanse er psykisk helse knyttet til fattigdom.

 

I samarbeid med Batteriet Oslo arrangeres nettverkskonferansen av Samarbeidsforum mot fattigdom i Norge, som Velferdsalliansen EAPN Norway er en del av sammen med 12 andre organisasjoner.

Konferansen vil legge til rette for delingsutveksling og erfaringer om temaet på tvers av organisasjoner fra hele Norge. Sammen skal vi fremheve et budskap vi vil påvirke med frem mot stortingsvalget 2021!

I år holdes konferansen digitalt, og vi skal sikre at det er trygt og enkelt å delta. Representanter fra to av Velferdsalliansens medlemsorganisasjoner, BIBI AMKA og Bikuben, har sittet i ressurs- og planleggingsgruppen for årets konferanse.

Hold av 27. april og følg med på Batteriets side og på Facebook-arrangementet for oppdateringer! Snart kommer nærmere informasjon om tidspunkt, påmelding og programmet.

 

Mer om Makt og muligheter-konferansen

Den årlige Makt og muligheter-konferansen er en arena for bygging av kunnskap og nettverk. Konferansen er nasjonal, og samler omlag 80 deltakere fra ulike frivillige organisasjoner.

Et mål med konferansen er å skape slagkraftige organisasjoner i kampen for sosial rettferdighet:

  • Øke kompetansen i organisasjonene og fremme politisk påvirkning
  • Bygge nettverk på tvers av organisasjonene fra hele landet

Konferansen holdes en gang i året. Av og til arrangeres en utvidet konferanse som en møteplass for organisasjoner, forskere og politikere. Å dele deltakernes egne erfaringer og kunnskap blir vektlagt.

 

Tilbakeblikk: Konferansen i 2019 og 2018

I 2019 var temaet «Fortellingen om oss», og vi hadde et spesielt fokus på historiene om organisasjonene og de gruppene de representerer. På programmet sto blant annet foredrag fra Geelmuyden Kise om historiefortelling og politisk påvirkning. Sammen samlet vi våre stemmer og historier for å få frem fortellingen om oss – et kraftig utspill som politikere og beslutningstakere blir nødt til å lytte til!

Konferansen i 2018 ble holdt i midten av oktober. Tema for konferansen var empowerment og politisk påvirkning, hvor deltakerne blant annet fikk anledning til å snakke til en sofa full av ungdomspolitikere.

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.