Skjermdump fra digitalt årsmøte

 

Velferdsalliansen EAPN Norway har lagt sitt første digitale årsmøte bak seg. Søndag 14. mars var nemlig representanter fra medlemsmassen vår samlet for å behandle diverse saker som angår organisasjonen.

 

Til tross for at det var første gang årsmøtet foregikk på digital plattform, fikk vi gjennomført et godt møte. Vår eksterne ordstyrer, Erlend Nyheim, ledet oss gjennom årsmøtet på kontrollert vis, med god bistand fra bisitter Ann-Kirsti Brustad fra Bikuben.

I henhold til årsmøteresolusjonen for 2021 skal vi i valgåret fokusere på meningsfull aktivitet for alle. Vi mener aktivisering og inkludering er verdifullt for både enkeltmennesket og samfunnet og at det må grep til for å få flere i arbeid, utdanning og andre meningsfulle aktiviteter.

I tillegg til årsmelding, regnskap, handlingsplan og budsjett, sto valg av nytt styre på sakslisten. Liv Airin Fragaat fra Total Rehab ble valgt som ny styreleder. Hun har i tidligere perioder vært en del av styret som nestleder og styremedlem, og nå er hun motivert for å bruke sin kompetanse og lange erfaring innen frivillig sektor til å styrke Velferdsalliansen EAPN Norway.

Videre ble Kirsten Rytter (Forening for Sosialt Arbeid) valgt inn som nytt styremedlem, sammen med to nye varamedlemmer: Ana Lopez Taylor (Mental Helse Bamble) og Mustafa Asfari (Telemark Innvandrerråd). Utover det tok Grete Eid Johansen (Fattig Talt Ørland), Sara Warhuus (Aleneforeldreforeningen) og Sahardid Salad (Telemark Innvandrerråd) gjenvalg, mens Ann-Kirsti Brustad (Bikuben) rykket opp fra vara- til styremedlem. Reidun Berger (IHSG) var ikke på valg.

 

Sekretariatet takker det tidligere styret for deres innsats og ønsker ny leder og nye medlemmer velkomne. Takk til alle frammøtte for et godt gjennomført årsmøte!

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.