statsbudsjettet 2022

Uttalelse fra Velferdsalliansen EAPN Norway vedrørende statsbudsjettet for 2022

I dag 12. oktober ble statsbudsjettet for 2022 lagt frem. Velferdsalliansen EAPN Norway er fornøyd med at det gis 441 millioner til Nav. Midlene skal blant annet gå til IKT-modernisering og øvrig styrking av etaten. At Nav blir tilgjengelig for flere, mer brukervennlig med forsterket faglig kompetanse er viktig for å ta vare på de som trenger veiledning og støtte i vanskelige deler av livet.

I behandlingen av dette budsjettet fremover må det innføres flere tiltak som skal bekjempe og forbygge ulikhet. Nå som den akutte krisen etter koronapandemien er over må det sees fremover og arbeides med flere sosiale tiltak som tannhelsereform, økte og forbedre trygdeytelser, en utbedring av bostøtteordningen og økte levekår for mennesker under fattigdomsgrensen knyttet til bolig og arbeid.

Du kan lese statsbudsjettet i sin helhet her:Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.