20211016 101649

Velferdsalliansen EAPN Norway legger en innholdsrik medlemssamling bak seg, med både utdeling av årets Tommel opp-pris og lansering av Poverty Watch 2021. Flere av medlemmene fikk et etterlengtet gjensyn med hverandre, mens nye medlemmer fikk en varm velkomst til nettverket.

 

Samlingen ble avholdt på Raddison Blu Gardermoen, og var en arena hvor medlemmene fikk påvirke hva Velferdsalliansen EAPN Norway skal jobbe med og for i tiden som kommer. Helgens besto av mange varrierende aktiviteter med blant annet et foredrag fra Stig Moe (Bikuben) som snakket om brukermedvirkning og representasjon. Andre aktiviteter besto av gruppearbeid i regi av Kirsten Rytter (Forening for Sosial Arbeid) hvor man diskuterte politiske prosjekter og påvirkningsarbeid.  

I løpet av helgen kom det frem mange gode ideer om temaer og strategier Velferdsalliansen EAPN Norway skal bruke for å arbeide for avskaffelsen av fattigdom og et samfunn hvor ingen står utenfor. 

 

Det gjenstår å si tusen takk til alle bidragsytere og medlemmer for en flott helg og medlemssamling!

Les mer om helgens prisutdeling her og rapportlansering herPersonvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.