Søndag 16.oktober arrangerte Velferdsalliansen EAPN Norway årets siste medlemssamling som ga oss påfyll, gode diskusjoner og et solid grunnlag for veien videre.

Medlemssamlingen, er et seminar som alle medlemsorganisasjonene til Velferdsalliansen inviteres til hvert halvår. Hovedtema var: Rollen og verdien av medvirkning.

På programmet sto blant annet presentasjon av Velferdsalliansen EAPN Norway’s funn om medvirkningsarbeid opp mot tillitsreformen, Politiske satsingsområde/ Kommunestyre- og fylkestingsvalget med tanke på planlegging av Regionale fattigdomshøringer. 

For å avslutte dagen jobbet vi videre med Innspill til Handlingsplanen 2023 og til EU People experiencing Poverty Meeting 2022(PEP) som skal holdes I Brussel 29.-30. November med tema "De uutholdelige levekostnadene"

 

Det var totalt 15 medlemmer tilstede under samlingen denne gangen. 

 

Zainab Moubarez (organisasjonsrådgiver) presenterte funn om medvirkningsarbeidet, løsninger og strategi for videre medvirkningsarbeid i alliansen og på systemnivå. 

 

5

 

 

Felipe Garcia (politisk rådgiver) presenterte funn fra Poverty Watch, samt strategi for bedre politisk arbeid. 

 

Det var også arrangert workshops i forbindelse med medvirkningsarbeidet og strategi for bedre politisk arbeid, hvor hensikten var å kartlegge medlemmenes status/ideer/forslag/utfodringer/muligheter når det gjeldder henholdvis medvirkning og politisk arbeid i sine organisajsoner. 

 

4 

Fra medlemssamlingen

 

Velferdsalliansen er meget fornøyd med den andre medlemssamlingen i år. Vi har fått enda bedre innsikt og forståelse for medlemmenes muligheter og begrensninger når det gjelder medvikrning og politisk arbeid. Dette er viktig for arbeidet med effektivisering og systematisering av medvirkningsarbeidet vårt videre, samt vår poltiske strategi.

 

Takk for en fin helg.

 

 

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.