Poverty Watch for 2022 er ute!

Poverty Watch rapporten kan lastes ned her.

 

Den 17. oktober, er den internasjonale dagen for utryddelse av fattigdom. Og det var akkurat den dagen vi valgte å markere VÅR DAG, en nasjonal markering av Frivillighetens år som involverer alle i den norske frivilligheten.

I den anledning hadde Velferdsalliansen EAPN Norway en fattigdomshøring hvor det ble lagt frem foreløpige funn og anbefalinger.  Dette er en bottom-up-analyse fra våre medlemsorganisasjoners perspektiv og gir en samling nøyaktige data (hovedfunn, meldinger og anbefalinger) om fattigdomstilstanden i Norge.

Medvirkere i Samtalen om fattigdom i Norge satt søkelys på de mange nådeløse krisene som påvirker uforholdsmessig de fattigste hardest og som har forverret fattigdom og ulikheter: den pågående krigen i Ukraina, den skyhøye inflasjonen og selvfølgelig de økende mat- og energiprisene, og den langsiktige virkningen av COVID-19-pandemien. 

paneldeltakere: 

Stine Høivik (Nestleder Viken Sv), Rune Halvorsen (professor på OsloMet - Oslo Metropolitan University), og Jahn-Tore Fjeldstad (NAV-ombudet i Agder). 

 

Med Helene Bank som møteleder. 

 

444

1

 

 

 

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.