Vi i Velferdsalliansen EAPN Norway støtter og har bidratt til innlegget:  "Når den politiske viljen stoppes av byråkratiet" skrevet av Tor Bernhard Slaathau. 

Dette kuttet hindrer oss fra å hjelpe enda flere mennesker i det kommende året, med økte midler vil vi ha kapasitet til å løfte stemmene til flere som lever lavinntekt, jobbe for et mer rettferdig velferdssamfunn for alle, og ikke minst skape en felles arena for alle som ønsker seg å engasjere seg i velferdspolitikk. Fremtiden trenger nye og innovative løsninger for å bekjempe fattigdom, derfor trenger vi alle midler vi kan få!Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.