Helgen 11. og 12.mars har Velferdsalliansen EAPN Norway hatt medlemssamling og årsmøte, hvor vi har hatt svært gode politiske diskusjoner, og fått faglige presentasjoner. Sammen med medlemmene våreh ar vi fått vedtatt svært god politikk. 

På lørdag startet medlemssamlingene med at styreleder åpnet møtet, og ønsket medlemmene velkommen. Hun informerte om historikken og fremtidsvisjonen til Velferdsalliansen.

Organisatorisk nestleder og vår representant i sentralt brukerutvalg i Nav tok medlemmene gjennom en oppdatering om medvirkningsarbeid fra det forrige året og en presentasjon av hovedtrekkene om viktigheten og betydningen av brukermedvirkning med mål om å skape engasjement rundt NAV brukermedvirkning og intern medvirkning.

Vårt styremedlem og tidligere politisk nestleder ga oss en gjennomgang av Velferdsalliansens handlingsplan mot fattigdom, og tok imot innspill til endring og forbedringer fra medlemmene. Vår politiske rådgiver ga oss en presentasjon om hvordan arrangere lokale fattigdomshøring, og tok oss gjennom forslag til resolusjoner sammen med daglig leder.

Søndag var det klart for årsmøte i Velferdsalliansen. Her vedtok vi handlingsplan for 2023, og to årsmøteresolusjoner:

Klikk her for å lese resolusjonene

 

Medlemssamling 2023Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.