sommerbilde

 

Vinteren har nå sluppet taket og sommervarmen fyller oss med håp og glede, og vi som mange andre ser allerede fram til og planlegger sommerferie i juli måned.

Vi har vært og er daglig aktiv med aktiviteter sammen med samarbeidspartnere og medlemsorganisasjoner, samtidig som vi arbeider med veien videre for vår organisasjon.

Vi gleder oss til for alvor å starte arbeidet med å skape endringer etter sommerferien. Vi håper alle våre medlemmer ønsker å være med oss i prosessen med å skape rom for at hvert enkelt individ i medlemsmassen skal kunne føle at vi er tilstede for dem.

For å oppnå dette ønsker vi å synligjøre vår felles intensjon som er at alle i vår målgruppe kan oppleve at de blir sett, hørt og tatt på alvor.

Vi ser muligheten for en felles framtid bygget med fokus på likeverd, åpenhet, ærlighet og toleranse, en framtid hvor alles blikk rettes mot å nå våre felles mål.

Dette arbeidet er så langt påbegynt ved:

  • Utarbeiding av gode og entydige retningslinjer for alle tillitsverv i vår organisasjon.
  • Tilrettelegging av styringsprinsipper og struktur som sikrer kontinuitet.
  • Finne verktøy som kan hjelpe oss til:
  1. Synlig tilstedeværelse som gir grunnlag for trygghet i samarbeid
  2. Bedre og mer effektiv kommunikasjon
  3. Samarbeidsvilje som gir høyere grad av måloppnåelse
  4. Reell og positiv endring i vår organisasjonskultur
  5. Rom for synliggjøring av våre behov uten evaluering og dom
  6. Kreativ og effektiv utnyttelse av alle ressurser i medlemsmassen


Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.