Hanne Pedersen

Kursholder: Hanne Pedersen driver sin egen praksis og tilbyr coaching, kurs og veiledning innen kommunikasjon, kreativitet, kroppsbevissthet og tilstedeværelse, både for privatpersoner og organisasjoner.

Hun er er en erfaren Zen Coach som utover egen praksis som coach og kursholder, også underviser på Zen Coaching utdannelsen og  er veileder på fordypningskursene for Zencoacher. 

Hanne er født i Bergen, og har en variert bakgrunn, som hun idag bringer med seg inn i sitt arbeid med kommunikasjon og tilstedeværelse.Hun er opprinnelig utdannet scenekunstner, og har arbeidet i en årrekke i det frie scenekunstfeltet i Danmark. 

Senere har hun bygget videre på sin scenekunst utdannelse men en MA of Arts: Dance & Somatic Wellbeing - Connections to the Living Body.  

Hanne er levende opptatt av hvordan vi mennesker gjennom å lytte til oss selv og andre, kan gi rom for kroppens iboende visdom, og kraften i tilstedeværelse, og bring mer av dette inn i våre liv og vår samskapning med andre.

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.