August og Arendalsuka:

Torsdag 18. august holder Velferdsalliansen frokostmøte ved Thon Hotell Arendal.
Tid kl 8.30 -11.00. Gratis frokost og deltakelse.

Foredrag; «NAV reformen 10 år etter – fra brukerinitiativ til styrereform?» Velferdsalliansen var en av pådriverne til å få Aetat, Trygdekontoret og Sosialkontoret samlet bak en dør. Men ble det slik brukerne ønsket?

Fredag 19. august holdes det flere foredrag ved Arendals Bibliotek, auditoriet i 2. etg. Tid kl 10.00 – 14.00. Minglemat og gratis deltakelse.
Ana Isabel Lopez Taylor fra Telemark Innvandrerråd vil holde foredraget;
«Helsebringende aktiviteter – mer deltakelse og forståelse gir bedre integrering og like muligheter»
Maurice Mokulu fra Team Five fra Volda, forteller om sine erfaringer;

«Hvordan ta eget initiativ i lokalsamfunnet».

Gründeren til «Opplevelseskortet», Ann-Kristin Bekkevold vil fortelle om dette aktivitetskort som flere kommuner i Norge tilbyr familier med lav inntekt. Men det er kun Arendal, Grimstad og Kragerø som tilbyr kortet i Sør-Norge.

Utover dette vil flere av Velferdsalliansen sine medlemmer stå på stand på Kanalplassen (se link nedenunder) og informere om Velferdsalliansen og egne organisasjoner og foreninger. De som deltar i år er Telemark Innvandrerråd, Team Five, FSA - Foreningen for Sosialt Arbeid, Bibi-Amka, IHSG – Internasjonal Helse og Sosialgruppe, Frelsesarmeen og Aleneforeldreforeningen Agder.
Se for øvrig program for Arendalsuka 2016, www.arendalsuka.no

 

September/oktober og Workshop i samarbeid med Frelsesarmeen:
På «Stedet» på Sagene blir det arrangert en
workshop;
NAV & Aktivitetsplikt - Hva må til for å komme i jobb? Aktivitet- og arbeidsplikt som virkemiddel og motivasjon for bedre sysselsetting?
Bevertning og gratis deltakelse. Nærmere dato og invitasjon kommer i august.

 

10. oktober - Verdensdagen for psykisk helse 2016:
Velferdsalliansen holder seminar på Schafteløkken, Zahlkasserer Schafts plass 1, Oslo.
Tema: «Fordi livet forandrer seg - Ressurser og Muligheter i Flerkulturelt miljø». Inga Marte Thorkildsen åpner seminaret. Tine Poppe holder foredrag og viser bilder. 

I tillegg vil det bli foredrag og underholdning fra IHSG – Internasjonal Helse og Sosialgruppe, «East meets West» og Team Five. Arrangementet er et initiativ og samarbeid mellom IHSG og Bibi-Amka, som er medlemmer i Velferdsalliansen.

Tid. Kl. 17.00 – 20.00. Bevertning av pakistansk mat og gratis deltakelse.

Invitasjon med påmelding blir sendt ut i august/september.

 

 Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.