Markeringen handlet om hvordan barn, unge og voksne med minoritetsbakgrunn takler forandringer de møter i livet – hvordan de har det her og nå, og hvordan de reagerer på endringer i hverdagen.

thumb Araya og Hon


Daglig leder Honoratte Muhanzi i Velferdsalliansen ønsket velkommen.

Daglig leder HoKa


Inga Marte Thorkildsen, Byråd for eldre, helse og sosiale tjenester i Oslo Kommune åpnet markeringen med en inspirerende tale.

IMT3


Foredrag med visning av kortfilmen «Gift» ved Tayyab M. Choudri, daglig leder i IHSG- Internasjonal Helse og sosialgruppe. 

Tayeb


Tine Poppe jobber med kommersiell fotografering, dokumentarfoto og fotokunst. Hun viste filmen om Yemane Teferi, som døde i januar i år etter å ha bodd 25 år på asylmottak.

TinaPoppe

Bilder fra utstillingen "Ingenmansland" om rundt 3000 avviste og “ikke-returnerbare“ asylsøkere bor i norske asylmottak. De forblir i ubestemt limbo i flere år, uten tillatelse til å arbeide, ingen rett til nødvendig helsehjelp og ingen mulighet til å forlate Norge til fordel for et annet land.


Arya Kalhor fra organisasjonen «Mennesker i Limbo» fortalte om hvordan det er å leve som papirløs uten muligheter til å jobbe, uten tilgang til helsetilbud. Han bærer 3000 papirløse i sitt hjerte.

Araya Kalhoor


Musikkunderholdning ved IHSG ungdomsgruppe «East meets West».

musiker1

Hele salen danset.

dans6

Dans1

dans 3

dans2

dans7

Martin Toft, styreleder i IHSG takket for fremmøte.

Diktopplesning ved styreleder i Velferdsalliansen, Johanna Engen.


Deretter ble det servering av pakistansk mat. Nydelig mat. 

Takk til alle som bidro til en vellykket markering.Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.