EMIN bussen

EMIN-bussen gjør en rundreise i Europa for å sette fokus på økonomisk verdighet for alle. Å ha en inntekt man kan leve av.

NOBODY DESERVES LESS, EVERYBODY BENEFITS!

Turen arrangeres av The European Minimum Income Network (EMIN). Nettverket består av alle EU-land + Island, Makedonia, Serbia og Norge https://emin-eu.net/about/

Bussen startet fra Europaparlamentet i Brüssel 24. april 2018 og har vært innom 32 land i løpet av 62 dager. NÅ KOMMER DEN TIL NORGE, verdens rikeste land. Den har som mål å gi mennesker MOT til å bygge et mer sosialt og rettferdig Europa. Vi må investere i de viktigste ressursene vi har: mennesker!

Bussturen er et symbol på at vi må stå sammen for et mer inkluderende Europa med mål om at alle mennesker skal oppleve verdighet og deltakelse i samfunnet.

Norge har ingen rettighetsfestet minsteinntekt. Norge har arbeidsfattigdom, noe som betyr at mange tjener dårlig og er fattige selv om de jobber hardt for å forsørge seg selv og sin familie.

Velkommen til Sirkustomta på Tøyen (Oslo):

Onsdag 20. juni fra kl. 11–15 for faglig program

Vi inviterer utvalgte forskere, politikere og organisasjoner til å diskutere arbeidsfattigdom, fordelingspolitikk og velferdsgoder i Norge i dag. Vi får også besøk av Vaffel-Gutta J

Vi må ha plass til alle i vårt samfunn – også de som tjener mindre enn andre!

Almost 119 million people, or 23.7 % of the EU population, are at risk of poverty or social exclusion. This is not inevitable, but the consequence of political choices.

Signér kampanjen: Følg denne koblingen og trykk på “sign the petition”: www.eminbus.eu.Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.