Kurs i tilstedeværelse & kontaktskapende kommunikasjon: Rom for å være menneske
sep 01

Kurs i tilstedeværelse & kontaktskapende kommunikasjon:...

Hva skal til for å bygge et fellesskap basert på tillit, ærlighet og kreativ samskaping? Hvordan kan...

 

Hva skal til for å bygge et fellesskap basert på tillit, ærlighet og kreativ samskaping?...

 • Zen Coach Hanne Pedersen tilrettelegger for en utforskning av disse spørsmålene og introduserer konkrete verktøy og prinsipper som støtter åpenhet, oppriktighet og genuin deltakelse.

  Gjennom samtale og opplevelsebaserte øvelser utforsker vi kraften i tilstedeværelse; hvordan vi allerede ER tilstede, og hvordan det å gi rom for vår tilstedeværelse ( rom for å være menneske) faktisk er et nødvendig grunnlag for å kunne tre inn i kontaktskapende kommunikasjon og et godt arbeidsfellesskap.  

  Vi vil hovedsaklig fokusere på: 
  Å forankre oss selv i øyeblikket her og nå, slik at vi kan romme vår egen eller en annens opplevelse uten å skulle analysere, fikse eller forandre den. Dette er fundamentet for kontaktskapende kommunikasjon og forankrede beslutningsprosesser.  Å gi rom for tilstedeværelse i kontakt med oss selv og andre, slik at autentisk kontakt med egen og andres behov, heller enn antakelser, blir fundamentet for det vi skaper sammen .
  Hvordan komme i kontakt med egne og andres indre ressurser (glede, kreativitet, kraft, tillit, ærlighet etc) og kommunisere på en måte som støtter oss i å leve disse kvalitetene i kontakt med andre mennesker.

  Verktøyene og prinsippene som blir introdusert på denne heldags-workshopen er basert på IVK (Ikkevoldelig kommunikasjon) og Mindfulness, slik det praktiseres gjennom Zen-Coaching. Zen Coaching er en tilnærming til coaching og livet som støtter oss i å leve forankret i det som er levende i øyeblikket, og kommunisere autentisk, på en måte som skaper kontakt og gjensidig forståelse, velvilje og vinn/vinn situasjoner. Les mer om Zen-Coaching og kursholder Hanne Pedersen på http://zen-coaching.com Loading content, please wait.
 • Kategori
  Kurs
 • Dato & tid
  sep 01 2016 at 10:00 - sep 01 2016 at 17:00
 • Sted & hele adressen
  Oslo; nærmere opplysninger kommer senere
 • Administratorer av hendelse
  Eva O Karlsen
Powered by JomSocial


Personvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.