Notatet kalt «Nav-ombud – hva, hvorfor, hvordan?» er utarbeidet av Velferdsalliansens sekretariat på vegne av og med innspill fra Samarbeidsforum mot fattigdom i Norge (SF).

Det ble overlevert Arbeids- og sosialdepartementet under møtet i Regjeringens kontaktutvalg for økonomisk og sosialt vanskeligstilte, ledet av arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen, 27.04.2020. I tillegg ble det også oversendt Arbeids- og sosialkomitéen på stortinget samt Karin Andersen i SV.

I notatet legger vi blant annet frem hva vi mener funksjonene til ombudet skal være og hvordan det bør organiseres. I tillegg demonstrerer vi hvorfor vi ser et Nav-ombud som en viktig del av løsningen for et bedre Nav for brukere og ansatte.

Les hele notatet her: Nav-ombud_-_hva_hvorfor_hvordan.pdfPersonvern

Webdesign ©2016-19 Web Norge

Personvern og cookies

Denne erklæringen gjelder for Velferdsalliansen med tilhørende nettsider.

Hva er informasjonskapsler (“cookies”) og lokal lagring av data?
Når du besøker nettsidene våre lagres det ulike typer data lokalt på din enhet via nettleseren din. Dataene kan for eksempel inneholde brukerinnstillinger, informasjon om hvordan du har surfet på våre nettsider, hvilken nettleser du bruker, hvilke annonser du har blitt vist. Slike “lokalt lagrede data” kan brukes til å tilpasse innhold og funksjoner på tjenestene til deg, og dermed bidra til å gjøre ditt besøk bedre tilrettelagt og mer meningsfullt for deg. Informasjonskapsler inneholder ikke direkte identifiserbare data om deg (slik som navn, adresse, telefonnummer og liknende), men informasjon om nettleseren din og aktivitet som har funnet sted gjennom denne.

Hva bruker vi informasjonskapsler og lokalt lagret data til?
Vi bruker lokal lagring av data for å:

Levere og tilpasse tjenestene våre til enheten og nettleseren du bruker
Gi deg relevant og tilpasset innhold
Måle og analysere trafikken på nettsidene

Endringer
Vi kan komme til å gjøre endringer i denne Personvernerklæringen for eksempel som en konsekvens av at vi gjør endringer i oppbyggingen av eller funksjonalitet på nettsiden. Dersom vi gjør vesentlig endringer, vil vi informere om dette på nettsiden.